Vinyl

Vinyl er ikke længere bare vinyl. De seneste par år er vinylgulve blevet mere populære end nogensinde pga. nye design samt en højere slidstyrke.

Indenfor vinyl er det muligt at finde lige det design, som passer til din bolig, næsten da! Hvad enten det er farver, eller mønstret, som er vigtigt for dig. Hvis du efterspørger gulv, som minder om brosten, små eller store firkanter, klinkegulv eller trægulv, men stadig ønsker den bløde overflade, så er vinyl det rigtige valg.

Bla. ses den vandfaste vinyl-serie NOVEGO fra Timberman, som et yderst populært valg blandt private, grundet holdbarheden og komforten. Vinylgulvet, NOVEGO, er i høj kvalitet, samt være vandafvisende, af større mængder vand. Gulvet har en slidgaranti på 30 år, gældende privat boliger.

Eller de forskellige serier, såsom Looselay, som også er utrolig populær hos vores kunder eller Texmark og Eco. Valget afhænger af din boligstil og dine behov.

Overvejer du et nyt vinylgulv, så kig forbi vores galleri for inspiration eller tag kontakt til os. Så laver vi et spændende forslag.