Tæpper

Morsø Gulvservice leverer og monterer alt i tæpper. Lige fra tæpper til værelset til tæppefliser hos virksomheder.

Tæppefliser giver et enestående gulv med unikke design og mønstre. Bla. har vi Vienna fra Meltex i lys-grå og antracit (mørkegrå).

Indenfor væg-til-væg tæpper har vi tæpper, som findes i utrolige mange farver, nuancer og materialer. Det kommer helt an på behov og ønsker, samt hvad der passer til din boligstil.

Indenfor afpassede tæpper har vi mange forskellige tæpper liggende. Et afpasset tæppe har forskellige størrelsesklasser, som er svingende fra 80 cm til 240 cm i bredden – Standardstørrelse 160cm x 230 cm.

Indenfor afpassede tæpper kan du finde diverse mønstre og farver. Helt fra den klassiske sort og neutrale til mere farverige tæpper. De fleste af vores afpassede tæpper er fremstillet ved hjælp af syntetiske fibre, såsom polyester og polypropylen. Polypropylen er kendt for ikke at optage fugt og tæpperne er nemmere at holde ren end andre materiale-tæpper.

Hvis du er mere til noget cosy, findes Silky-Tæpperne fra Meltex. Tæpperne er lavet af polyester, og kan fås i diverse nuancer indenfor grå.

Hvis vi ikke har den udvalgte størrelse hjemme, så bestiller vi det gerne hjem til dig.